Veel gestelde vragen

Geen resultaten

Verzending

Wat is jullie levertijd?

Wij verzenden jouw bestelling meestal binnen 1 werkdag. DHL levert de volgende dag bij jou af. In drukke periodes zoals Kerst en Sinterklaas kan het iets langer duren.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen boven de € 50,- verzenden wij gratis. Bij een bestelling onder de € 50,- komt € 6,- als bijdrage in de verzendkosten.

Verzenden jullie ook buiten Nederland

Ja hoor, we versturen ons speelgoed over de gehele wereld. Heb je een vraag over de kosten voor een specifiek land? Stuur dan even een mailtje met dit formulier

Mijn order

Hoe kan ik betalen?

Zodra je je winkelwagen wilt gaan afrekenen kan je kiezen voor snelle Checkout via ShopPay, Paypal of GooglePay.
Mocht je deze betaalwijze niet hebben dan is er ook een mogelijkheid om later in de verwerking van de order te kiezen voor Ideal of Creditcard.

Deze wordt voor je zichtbaar nadat je de verzendgegevens hebt ingevoerd en doorklikt op "Doorgaan met verzenden" en eventueel de verzendopties hebt aangeven. Dan kom je automatisch uit bij de betaalpagina waar je zelf de betaalmethode kan kiezen.

Hoe kan ik mij order annuleren?

Stuur ons zo snel mogelijk een mail met dit formulier. Zolang we jouw bestelling nog niet verzonde hebben kun je kostenloos annuleren.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd produkt krijg?

Stuur zo snel mogelijk een mail met dit formulier. Vermeld duidelijk jouw ordernummer en wat er niet goed is. We zorgen er voor dat hets nel wordt opgelost.

Kan ik een bestelling ook ophalen?

Ja hoor dat kan. Je kunt op de afreken-pagina aangeven dat je jouw bestelling wilt ophalen. Wij zorge er voor dat je bestelling de volgende dag klaar ligt in Soest.

Doen jullie ook spoed bestellingen?

Hoeveel spoed wil je hebben? Het snelste werkt om ons gewoon even te bellen. Leg uit wat je nodig hebt, waar en wanneer. Wij kijken dat wat de mogelijkheden zijn. Ons telefoonnummer is: 035 6236829.

Product

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Pak jouw bestelling goed in de verzenddoos. Haal het oude etiket er van af. Zorg dat je de pakbon meestuurt.

Verzend het pakket naar:
Lovelties
Energieweg 10
3762 ET Soest
Holland

Geven jullie garantie?

Onze houten huisjes en aanvullingen zijn beresterk! Het speelgoed is gemaakt voor kinderen, die zijn soms niet zo heel voorzichtig.

Mocht er toch iets stuk gaan, of een houten onderdeeltje zoek raken, raak dan niet in paniek maar stuur een mailtje met dit formulier.

Wij zorgen er dan voor dat er snel weer met het huisje gespeeld kan worden.

Ik ben de handleiding kwijt.

Je kunt de handleidingen downloaden op deze pagina.

Er is iets stuk gegaan

Waar gespeeld wordt gaat wel eens iets stuk. Stuur ons een mailtje met een foto van het onderdeel dat kapot is. Wij hebben de meeste onderdelen als reserve in het magazijn. Ons mailadres is info@lovelties.com

Algemeen

Mag ik langskomen voor een rondleiding?

In onze speelgoedfabriek wordt er hard gewerkt met veel herrie. Het is daarom niet mogelijk om spontaan langs te komen voor een rondleiding. Maar we organiseren 2 keer per jaar een open dag, waar wij onze fabriek openstellen voor geïnteresseerden. Meestal rond april en november, houd onze social media in de gaten voor een nieuwe open dag @lovelties.

Maar heeft u een goed verhaal? Dan maken we graag een uitzondering, we zijn per slot van rekening heel trots op onze fabriek. Stuur dan even een email naar info@lovelties.com.

Wat voor hout gebruiken jullie?

Het meeste hout wat we gebruiken is multiplex. Het is FSC gecertificeerd zodat iedereen kan zien dat het hout it duurzaam beheerde bossen komt.

Meestal gebruiken we een dikte van 9mm in de hoogste kwaliteit

Kan ik bij jullie werken?

Wie weet!
Brutale mensen hebben de halve wereld. Probeer eens te bellen: het telefoonnummer is 035 6 236 829

Krijg ik korting bij grote aantallen?

Zeker!

Stuur ons een mailtje met je wensen of ideeën. Dan gaan we kijken naar de mogelijkheden. Ons mailadres is info@lovelties.com

×