Veel gestelde vragen

We proberen zo lokaal mogelijk te werken. Alle huisjes en aanvullingen worden in onze speelgoedfabriek in Soest gemaakt.

De verpakkingen worden in Nederland gemaakt.

Het hout komt uit Europese bossen (FSC gecertificeerd).

Ja hoor, dat kun je op de check out pagina aangeven. Alleen zijn de verzendkosten hoger, maar dat wordt direct in de checkout pagina aangegeven.

Voor de verzending buiten Europa maken we gebruik van Fedex.

De maat van de speelhuisjes staat bij elk huisje vermeld

Ja zeker!

De huisjes zijn voorzien van het CE keurmerk. Dat wil zeggen dat de huisjes zijn goedgekeurd als speelgoed voor kinderen ouder dan 36 maanden. Die keuring is gedaan door een Nederlands technisch bureau.

We zijn door de weeks aanwezig tijdens werktijden in onze speelgoedfabriek. Als u een bestelling plaatst in onze webshop, kunt u aangeven als u deze wilt ophalen. Maar ook is bij ons in ons magazijn aankopen doen geen probleem. Langskomen mag dus altijd, maar laat ons wel van te voren weten als u wilt langskomen, want soms horen we de deurbel niet door het geluid van de machines en dan komt u voor niets.

In onze speelgoedfabriek wordt er hard gewerkt met veel herrie. Het is daarom niet mogelijk om spontaan langs te komen voor een rondleiding. Daarom organiseren wij 2 keer per jaar een open dag, waar wij onze fabriek openstellen voor geïnteresseerden. Meestal rond april en november, houd onze social media in de gaten voor een nieuwe open dag @lovelties.

Maar heeft u een goed verhaal? Dan maken we graag een uitzondering, we zijn per slot van rekening heel trots op onze fabriek. Stuur dan even een email naar info@lovelties.com.

Houten kerststal met sfeerverlichting

Foto van de kerststal. Deze foto is gemaakt door één van onze klanten.